7. 5. 2014

Do budovy Nová Karolina Park v Ostravě se stěhuje další nájemce – společnost AXA Assistance

Nová Karolina Park, architektonicky výjimečná moderní budova tvořící pomyslnou vstupní bránu do nově urbanizovaného území Nová Karolina v centru Ostravy, přivítá v květnu dalšího nového nájemce! Stane se jím společnost AXA Assistance, člen světové finanční skupiny AXA.

Společnost AXA Assistance, působící na českém trhu již d roku 1998, je předním poskytovatelem služeb pro jednotlivce i firmy v oblasti cestovního pojištění, právní ochrany a poradenství, asistenčních služeb pro vozidla, domácnosti, zdravotní asistence a moderních produktů na míru, zejména z oblasti lifestyle a concierge služeb pro VIP klienty.

„Při výběru vhodného sídla pro naši ostravskou pobočku jsme chtěli upřednostnit projekt nejen dobře umístěný a architektonicky zajímavý, ale zejména respektující životní prostředí - jak moderní technologií zaručující nízkou energetickou náročnost, tak také ohleduplností ke svému okolí. Při výběru jsme mysleli na své zaměstnance - chceme vytvořit takové pracovní prostředí, ve kterém se budou dobře cítit. Nová Karolina Park všechny tyto naše představy splňuje, a proto jsme sídlo naší společnosti rozhodli umístit právě sem.", vysvětluje Petr Hošek, provozní ředitel AXA Assistance pro ČR, Slovensko a Polsko.

AXA Assistance v projektu Nová Karolina Park obsadí dva tisíce metrů čtverečních administrativních ploch. Do svých nových kanceláří se zaměstnanci společnosti budou stěhovat ve dvou fázích - první stěhování proběhne již v květnu a druhé bude následovat v srpnu. AXA Assistance plánuje svůj růst i z hlediska lidských zdrojů, díky čemuž vytvoří v regionu nové pracovní příležitosti.

Více informací a fotografie v tiskové kvalitě Vám poskytne:

Mgr. Vendula Malochová, Marketing manager

PASSERINVEST GROUP, a.s.