26. 2. 2014

UniCredit Bank a UniCredit Leasing - noví nájemci administrativního objektu Nová Karolina Park

Moderní administrativní objekt Nová Karolina Park, který je součástí rozsáhlého multifunkčního areálu Nová Karolina v Ostravě, získal další nájemce. Stali se jimi UniCredit Bank společně s UniCredit Leasing, kteří zde budou mít své pobočky.

Pobočky UniCredit Bank a UniCredit Leasing, umístěné do přízemí a prvního patra budovy projektu Nová Karolina Park, budou mít celkovou plochu 987 metrů čtverečních. Otevření bankovní pobočky a stěhování pracovníků banky do nových kanceláří je plánováno již na začátek března. Stěhování pracovníků UniCredit Leasing do kanceláří bude navazovat.

Developerem projektu Nová Karolina, realizovaného v blízkosti Masarykova náměstí v centru města Ostrava, je joint venture společností PASSERINVEST GROUP, GEMO OLOMOUC a Multi Development Czech Republic. Celý projekt se rozkládá na 32 hektarech plochy a nabízí nejenom obchodní a zábavní centrum, ale i moderní kanceláře a nové byty. K nájemcům budovy patří kupříkladu Česká spořitelna či společnost ABB ČR.

O PROJEKTU NOVÁ KAROLINA PARK

Administrativní objekt Nová Karolina Park o šesti nadzemních podlažích nabízí téměř 24 600 m2 prvotřídních kancelářských ploch. Ty jsou v přízemí doplněny o 3 700 m2 ploch vhodných pro obchody, služby i gastronomii.  V podzemním podlaží se nachází 280 parkovacích míst určených pro uživatele budovy.

Mgr. Vendula Malochová, Marketing manager

PASSERINVEST GROUP, a.s.

Tel.: (+420) 221 582 111, fax: (+420) 222 515 521

Mobil: (+420) 605 318 974